Problem i je u softveru tj. fw-u. Ako si pogledao prvi video, očigledno je softverski problem u pitanju jer u sve druge postavke ulazim bez problema.
Ima tu još problema koji su 99,99% softverski i zato idem na RMA:
1. ponekad mi u toku telefoniranja, uho aktivira neke opcije, najčešće airplane mode što prekine trenutne razgovore te postanem nedostupan svima. Obzirom da mi je to službeni telefon, nimalo zgodna opcija. Očligledno neki softverski problem sa proximity senzorom. A kad stavim flip cover, proximity senzor radi kako spada.
2. Google Voice Search se aktivira randomly, a isključit ga ne možeš tipkama back i home već moram pritisnuti power tipku. Dapače, on sve te pritiske na home i back registrira, bufferira i onda odvali sve odjednom, ali svejedno ne izlazi iz aplikacije.
3. ne mogu staviti drugu tipkovnicu. Npr. stavim Hacker's keyboard zbog naših slova, odaberem je za default, ali mob to ne šljivi ni 5% nego je zakucan na defaultnu Googleovu.
Sve te bugove mi stari model sa cxq fw-om nije imao, a poznato je da taj fw ne ide na ovaj model. Ja ga sigurno neću flashati jer znam da će se zbrickati. Ide nazad pa neka ga oni zbrickaju ili mi daju drugog.