View Single Post
Staro 26.05.2014., 00:49   #1369
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
to su dva igraca od njih 11 . da i igraju nenormalno dobro, to nece biti dovoljno. plus, niti jedan nije cisti golgeter pa da ce biti u prilikama........

nama fali jedan takav jos od sukera. a obrana, kakva nam je?
koliko god simunic bio star i spor, najcesce (ako ne zajebe) je on taj koji je citao igru i najcesce bio na pravom mjestu. mene je obrane najvise i strah, sredina nam je vrlo dobra, sam napad zadovoljavajuci jer imas koga staviti tamo, ali obrana je godinama losija od ostatka pozicija........
Da, steta sto nema Simunica.

Mislim da je obrana dobra ( lijevi bek nam je uvijek problem ), Srna standardno, Lovren izvrstan, Corluka isto imao dobru sezonu ( iako po meni je sporiji i losiji od Simunica ali dobro ), Pranjic isto ok. Nazalost u nasoj repki je najpodcjenjeniji igrac Gordon Schildenfeld a covjek je do sada za repku uvijek odigrao vrhunski. Zbilja tuzno, Gordon je super igrac!

Ja bih obranu ovako: Srna, Schildenfeld, Lovren, ( i ostaje lijevi bek, mozda da prova sa Corlukom? Odigrao je dobro protiv Turske... ) Corluka/Pranjic/Milic. Steta sto Milica nije zvao, imao je dobru sezonu.