26.05.2014., 00:49
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Autor Burko
to su dva igraca od njih 11  . da i igraju nenormalno dobro, to nece biti dovoljno. plus, niti jedan nije cisti golgeter pa da ce biti u prilikama........
nama fali jedan takav jos od sukera. a obrana, kakva nam je? 
koliko god simunic bio star i spor, najcesce (ako ne zajebe) je on taj koji je citao igru i najcesce bio na pravom mjestu. mene je obrane najvise i strah, sredina nam je vrlo dobra, sam napad zadovoljavajuci jer imas koga staviti tamo, ali obrana je godinama losija od ostatka pozicija........
|
Da, steta sto nema Simunica.
Mislim da je obrana dobra ( lijevi bek nam je uvijek problem ), Srna standardno, Lovren izvrstan, Corluka isto imao dobru sezonu ( iako po meni je sporiji i losiji od Simunica ali dobro ), Pranjic isto ok. Nazalost u nasoj repki je najpodcjenjeniji igrac Gordon Schildenfeld a covjek je do sada za repku uvijek odigrao vrhunski. Zbilja tuzno, Gordon je super igrac!
Ja bih obranu ovako: Srna, Schildenfeld, Lovren, ( i ostaje lijevi bek, mozda da prova sa Corlukom? Odigrao je dobro protiv Turske... ) Corluka/Pranjic/Milic. Steta sto Milica nije zvao, imao je dobru sezonu.
|