View Single Post
Staro 25.05.2014., 22:46   #8186
bg_4_l
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor kolibri Pregled postova
Samo kratki status update mojeg Jiayua g4s. Baterija nakon dva dana (od subote ujutro) je sad na 42%.
A pretpostavljate da sam ga žmikao od jutra do veceri. A preko noci ga nisam gasio. Uglavnom, baterija izvanredna. Osim sto mi je u subotu ujutro nakon sto se cijelu noc ugasen punio pisalo da je baterija na 93%. Nakon kalibracije i par minuta na punjacu je dosla na 100%.
Druga stvar... Ekran. Odlican! A dolazim sa samsung galaxy s2 i njegovog super amoleda.
Kamera je mozda cak i bolja od sgs2.
Ima jedan bzvz bug.... Ne prikazuje mi kontakte iz imenika kod poziva i smsa ako je broj bez +385 prefixa. Glupo i iritirajuce.
Facebook force close sam rijesio nekom starijom verzijom fcbk aplikacije...
Straznji poklopac je malo lak za otvoriti. Ne klima se, sve je cvrsto i kompaktno. Ali sam ga jednom slucajno otvorio kad sam ga vadio iz silicone casea.
Interface je brz, fluidan, bez laga.
Osjecaj u ruci... Taman!
Komentari okoline... Vauuuu... Jos kad cuju cijenu ( cca 1300 kn )...
Ne kuzim ovaj zadnji update fw-a. Ja sam instalirao cwm ali mislim da za ovaj zadnji stock rom pise da se mora preko flash toolsa... Ili je mozda svejedno?
Apeliram na tebe a i sve ostale korisnike čajniz uređaja da ne flashate ništa dok se dobro ne informirate o samom procesu. Nije ništa komplicirano ali dok ne razumiješ ove elemetarne stvari nemoj se upuštati u to. Naletio sam već na jako puno korisnika s naših prostora koji su sjebali mobitele jer nisu dobro čitali. Razlog tome je što za većinu kineza nema metoda za recoveranje mobitela nakon hard bricka, a ponekad nema normalnih rješenja ni za soft brick. Općenito community je puno manji nego za ove brend proizvođače i upravo zato treba biti još oprezniji. Svako flešanje roma čak i kad sve napraviš kako treba je određeni rizik, a rizik eksponencijalno raste ako nisi "doma" u tome.

Inače kod većina kineza osnovno je sljedeće, najčešće se stock romovi(ako skidaš image od proizvođača) flešaju preko flashtoola(sp ili neki drugi), a preko cwma možeš samo ako je netko napravio flashable zip za cwm, to obavezno provjeri prije nego što to radiš.
bg_4_l je offline