Da su napravili igru kao direktnu kopiju D2 u novom grafičkom engineu, sumnjam da bi ju igrao koliko ju sad igram, a pri tome ne mislim da je D3 bolji. Činjenica je da ti D3 u ovom loot 2.0 izdanju daje puno puno zabave, igra je upravo ono što očekuješ ako ti se igra taj tip igre.
Nažalost, fixevi i nerfanje igre prilično ubijaju fun faktor ako si zagrizao za neki build, a stvarno nije potrebno da to rade. Ladder sustav o kojem se šuška ionako neće imati iste iteme, ali je najvjerojatnije da sad rade temelje za taj sustav dalje, nažalost, na štetu single i coop igrača.
Ono što sam radio u D2 radim i u D3 sada: imam hrpu opreme sa custom affixima koje kombiniram da bih dobio zabavu, a igranje na T4 i većem mi je usputna stavka.
Nažalost, zadnjih par dana me razočarala činjenica da su očito pojačali frozen elite affix (stealth "fix") da on radi dmg prije nego oni plavi kristali eksplodiraju. U razgovoru s par public igrača ovo su mi potvrdili, primjerice jedan wd mi je rekao da radi suštinski istu foru ko i ja sa smoke screenom: stoji kraj frozena tik prije nego eksplodira i onda stisne spirit walk i to je to, izbjegao frozen.
Taman sam imao 1000+ lightning resista da mi thunderstorm ne predstavlja problem i onda ovo naprave
I probio 1mil profile dps-a, sa steady aimom 1.6mil dmg in game, najjakiji sam. Pokušavam još marauder helm naći jer mi on jedini fali pa da probam kako tri vuka rokaju