Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 25.05.2014., 20:15   #7639
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Ne znam tocno u kojem smislu mu lomi noge ali po broju igraca i nekoj popularnosti ga ne moze ni posvrbit bez obzira sta je bolja igra. Tu je tema skroz mrtva vec pol godine.
D3 je bolji nego prije, cak znam ekipu koja ga nije htjela ni pogledat a RoS im se svidio, bar dok im nije dosadio. Meni je isto dosadio. Patchevi me nisu nest naljutili ko vecinu ali mi je jednostvano postaje dosadna kak je bilo i kod d3..
To sto nije igra popularna ne znaci da nije dobra Diablo 3 je ipak imao marketing i ogroman hype. Meni osobno je Torchlight bolji u svemu osim po priči. Imaj na umu da pricam o Diablu 3 kakav je bio prije 2 godine. Torchlight 2, iako je tema ovdje zamrla, ima ogromnu podršku moddera tako da sadržaja ne nedostaje

Isto kao i u svijetu FPS-a; CoD, iako je smece postao i dalje se masovno igra jer eto... zivi na staroj slavi i ima miljune fanboyeva. Tako je i sa Blizzardom. Mogu oni ne znam sto izbaciti, ljudi ce to velicati. Mene nije briga da li igru radi popularan developer ili ne, da li ima hype ili ne, mene zanima kvaliteta igre, a ne hype oko nje

Necu dalje smetat ovdje, dobio sam odgovor i zakljucio ne pruziti drugu sansu Diablu 3; barem ne jos sada
xGAME je offline   Reply With Quote