View Single Post
Staro 25.05.2014., 19:38   #8167
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Prvi dio posta, opcenito za cijeli mobitel. Dodao sam ovo "uvjetno", jer je kvalitet kamere na razini ostalih kineza. Vjerujem da je to do MTK chipseta koji jos uvijek ne zna "prozvakati" kompresiju kako treba.
Njah... sve je to tu negdje. Za nas koji se ne igramo na mobitelima, MTK quad odrađuje dobro. MTK dualcore baš i ne. Jučer popodne sam malo usporedno drkario po G4C i po Alkatelu. Ovaj Điaju ga prepiša u sve i jednom pogledu osim u GPS-u

Citiraj:
Autor prileee Pregled postova
Sta nije to g4s sa 1 gigom rama?

Cekam dakoka da vise baci review i da odem ispipat uzivo taj mob, a onda ce past odluka na g4c, g4s, hongmi 1s ili coolpad
Je, taj je sa 1GB. I da danas kupujem mob, uzeo bi taj G4S jer bi bio skuplji za 5 dolara, dakle 30 kn. Onda je razlika bila cca 30 USD. Hebiga. No dobro.

Nego, eto, netko je pitao za bateriju, budem okačio SS kad dođe na 2%. Sad je na 9%, ima nekoliko sati WiFija, nekoliko sati 3G i 6 i pol sati SOT-a. Budem baš vidio jer može danas doći do 7 sati.

Bio sam ga ušetkao na 2 minute u komp da si sredim imenik pa se napunio za 1%, ali overall nema veze. Baterija mu je fakat fenomenalna, eto 4. dan bez punjenja dura nešto što uz isto korištenje sa Alkatelom i Xperijom Z nisam mogao ni sanjati.
Brko je offline