Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Citiraj:
Autor matija.gubec
Covjek je narucio coolpad i ja se sav poveselio,
I onda napokon dobije mob, ja otvorim najbolju bocu doma - i on nestane! XD
Pih 
|
Jbg, ako je boravak na PCE forumu mjerilo postojanja - onda sam stvarno nestao
Citiraj:
Autor Ag008
Koliko sam za sada vidio "iskustva" koja zapravo nisu iskustva Coolpad se spominje u nekoliko tema na forumima (xda i još nekim) su prigovori da nema Google Play i da dolazi s nekim groznim kineskim romom.
Baš me zanima kakva će mu biti baterija...
|
Coolpad F1, ima zasebnu temu na bar pet vrlo prometnih foruma i jedini "problemi" koji su potrefili par ljudi su:
-gubitak roota pri OTA nadogradnji na tvornički softver v021 i 026
-iako je lik na španjolskom forumu debelim crvenim slovima napisao da se na njegovom custom romu ne smije formatirati SD kartica, par ljudi se poigralo, što je završilo soft brickom (što nema nikakve veze s Coolpadom)
Od gotovo stotinjak ljudi koji sudjeluju na tim forumima nisam vidio primjedbu na Coolpad F1 (osim root-a)
Google Play sam dobio instaliran od trgovca na aliexpressu (bez traženja). Dakle, netko ga dobije netko ne. Ovisi o trgovini.
Coolpad originalni rom izgleda odlično. Custom romova ima mali milijun jer se lako iskoriste i oni za TD-SCDMA verziju.
Trenutno imam MIUI na hrvatskom od nekog rusa 
Za razliku od sine1212,nisam imao kineske aplikacije na mobitelu, imao je hrvatski jezik.
Baterija je zadovoljavajuća 3-4 sata screen-on u 2 dana, ali je napravila tek 3 ciklusa, pa bumo videli.
Citiraj:
Autor Ag008
Stavi par slika i probaj korsititi GPS test bez uključenog wi-fija na otvorenom (ne u kući)
|
Pisao sam nekidan i opet ponavljam: GPS hvata s isključenom mrežom (wifi, GSM, UMTS) metar iza prozora u roku od 2 sekunde. Bez EPO, AGPS, i bilo kakvih fikseva
Citiraj:
Autor Necronomicon
Čovjek u zemlju propao, ništa od reviewa... 
|
Bit će review. Rješavao sam problem s Root-om liku na drugom forumu i imam odnose intimne naravi s Elephoneom P7 mini. Pokušavam ga osposobit nakon flešanja krivog roma. Hebem ti mobitele bez tvornice 
ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom:
Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei,
M-Horse, Catee, Pulid, Jiake....
Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz
lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže.
|