View Single Post
Staro 25.05.2014., 16:23   #5108
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
A čuj, ne zasluženo... Ako ćemo gledat finala, nezasluženo su naslove osvajali.... Čelzi 2012
Kaj god. Jesu ikog pokrali? Ima li repova od suđenja? Nitko nije kriv "najboljem" nogometašu na svijetu za promašeni penal kao ni staklenom ćelavcu za istu stvar.

Vratili su se bogovski nakon izgubljene od Napolia, odradili fenomenalan posao s igračem manje protiv Barcelone i i držali sve napade Bayerna.

Imali su sreće ali nikog nisu pokrali niti je bilo suđeno u njihovu korist. I penal kojeg je Drogba skrivio na Mesijem ak se ne varam je bio "kak-tak". Da bilo je kontakta ali teatralna moć "najboljeg" igrača na svijetu je ipak bila presudna.

Stoga, kurumpirali se jesu ali su pod vodstvom izrazito zelenog trenera osvojili ligu prvaka. Nakon kaj je AVB napravio tom klubu to nitko nije očekivao.

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Kakvih gluposti se tu da pročitat
O da.

Citiraj:
Odmah da se razumijemo, nisam fan ni jednih ni drugih, ali - koja nezaslužena pobjeda, o čem vi pričate?
To je valjda zato kaj je A.Madrid dao vrhunski gol za vodstvo..ček malo.

A.Madrid nije pokazao ništa u tih 70ak minuta "dominacije". Ok imaju snage i volje i stvarno kapa dolje za to kaj su napravili ali više od toga...

Citiraj:
Da je umjesto onog panja Balea igrao netko drugi, ne bi ni bilo produžetaka, RM bi čisto dobio s dva tri razlike.
Ja sam bio lud. Koji krelac.

Citiraj:
I kad smo kod Balea, onom čiči iz Totenhama treba dići spomenik kakva im je muda pod bubrege prodao
On je na razini tottenhama bog i to je ok. RM je ipak malo jači klub.

Čestitke Realu i njihovim navijačima.
Hamm je offline