View Single Post
Staro 25.05.2014., 12:09   #5098
Dr_faca
Premium
Moj komp

Dr_faca's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor QuidZz Pregled postova
Tocno. Steta sto se neki ne trude za repku kao za klubove.

Realu cestitke ali je katastrofa odigrao, tek u 94. min dati gol...

Steta za Atletico, bio bi to povijesni uspjeh za njih. Nisu uopce losiji od Reala ( jos su im falili kljucni igraci ) a samo CR i Bale vrijede vise nego prva momcad i klupa Atletica. Diego Simeone je sjajan tip i trener, ima nevjerojatnu karizmu. Zelim mu od svega srca da ponovi ovaj uspjeh sljedece godine.
Jebena mu je karizma kad naganja 19. Godisnjaka po terenu
Super tip!

Citiraj:
Autor listerstorm Pregled postova
Evo, možeš meni...ko prizna pola mu se briše....

Fanboy on:
Iako je nezahvalno sudit/uspoređivat kroz retrospektivu, ja se i dalje ne mogu riješit dojma da je tika-taka u svom primeu (2010-2011) u rangu najdominantnijih izvedbi (uz Ajax pod Van Gaalom) viđenih u klupskom nogometu.

Edit: Kad sam bio mlađi, veselile me pobjede Reala protiv Barce kasnih 90-ih i utrke Šuker/Ronaldo za prvog strijelca, iako je Capello uredno znao vadit Šukera oko 60te-70te kad zabije gol.

Eto sad si dobio svoje

Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
Steta, real nezasluzeno, da je boga bilo nebi ni do finala dosli, a atletico je jos i prvenstvo osvojio, i onda ih pogodi peh da im ne igraju dva najbolja igraca.

Al dobro, nisu ni u Realu igrali 2 najbolja, bar ih na terenu vidio nisam.

Atletico je vrhunski odigrao, a simeone je bog <3

Lol nezasluzeno...koju si ti LP gledao?Azijsku?

Totalno su se skrumpali protiv Bayerna sa 5-0...

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
jebote, a neces nazvati varanea seljacinom, primitivcinom ili u najmanju ruku mucki provokator . ok, nema sta traziti trener u terenu, ali popusis mozda priliku zivota i onda te prca ovako igrac......
A kaj izbacio je loptu...taj potez je bio nesto u stilu Mourinha...tak nesto bi on sigurno napravio
Dr_faca je offline