25.05.2014., 12:09
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Autor QuidZz
Tocno. Steta sto se neki ne trude za repku kao za klubove.
Realu cestitke ali je katastrofa odigrao, tek u 94. min dati gol...
Steta za Atletico, bio bi to povijesni uspjeh za njih. Nisu uopce losiji od Reala ( jos su im falili kljucni igraci ) a samo CR i Bale vrijede vise nego prva momcad i klupa Atletica. Diego Simeone je sjajan tip i trener, ima nevjerojatnu karizmu. Zelim mu od svega srca da ponovi ovaj uspjeh sljedece godine.
|
Jebena mu je karizma kad naganja 19. Godisnjaka po terenu 
Super tip!
Citiraj:
Autor listerstorm
Evo, možeš meni...ko prizna pola mu se briše....
Fanboy on:
Iako je nezahvalno sudit/uspoređivat kroz retrospektivu, ja se i dalje ne mogu riješit dojma da je tika-taka u svom primeu (2010-2011) u rangu najdominantnijih izvedbi (uz Ajax pod Van Gaalom) viđenih u klupskom nogometu.
Edit: Kad sam bio mlađi, veselile me pobjede Reala protiv Barce kasnih 90-ih i utrke Šuker/Ronaldo za prvog strijelca, iako je Capello uredno znao vadit Šukera oko 60te-70te kad zabije gol.
|
Eto sad si dobio svoje
Citiraj:
Autor robert7
Steta, real nezasluzeno, da je boga bilo nebi ni do finala dosli, a atletico je jos i prvenstvo osvojio, i onda ih pogodi peh da im ne igraju dva najbolja igraca.
Al dobro, nisu ni u Realu igrali 2 najbolja, bar ih na terenu vidio nisam.
Atletico je vrhunski odigrao, a simeone je bog <3
|
Lol nezasluzeno...koju si ti LP gledao?Azijsku?
Totalno su se skrumpali protiv Bayerna sa 5-0...
Citiraj:
Autor Burko
jebote, a neces nazvati varanea seljacinom, primitivcinom ili u najmanju ruku mucki provokator  . ok, nema sta traziti trener u terenu, ali popusis mozda priliku zivota i onda te prca ovako igrac......
|
A kaj izbacio je loptu...taj potez je bio nesto u stilu Mourinha...tak nesto bi on sigurno napravio 
|
|
|