Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 25.05.2014., 07:17   #7636
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Datum registracije: Jul 2011
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Nakon par whinera na forumu, dabogda im djeca izgledala ko karamarko, nerfan SoH, pa nerfan Frozen orb, pa malo nerf crusadera, pa sad u zadnje nerf JH seta za WD (a to sta je lako skupit 6 djelova seta, a nas igra 4 wd-a i Buljo jos nema chest) blizz nit najmanje ne zanima.
Uživao sam u SoH par dana prije nerfa, dabogda im .... (nemam ideja) uglavnom... pogledaj par postova gore kako sam prošao sa rijetkim weaponom za WD i kako su WD-a totalno skenjali...

Citiraj:
Jos jedan primjer? Evo su rekli da su popravili enchanting, tj, da nema vise da dobijes iste enchante u ponudi za sva 3 slota. Prvo su to usrali motku tako da je DH dobijao rolove za barb skilove, umjesto da imas shanse 1:7 da dobijes afix sta hoces, sad si rolao kontra svih afixa svih klasa i skilova sta je defacto bilo 1:10000. Divno.
Pa je to hotfixano da poprave, znas kako je to izgledalo danas? Rerolam sholders sa 6% resource reduction u nesto bolje. Dobijem prvi slot 6% RR, dobijem u slot dva 6% RR.....slot tri? Pogadjas, 6% RR. Sva 3 slota isti prokleti afix sta je navodno popravljeno.
Ehm što je tu točno "popravljeno"?!
Prije 2.0.5. otišlo par mil golda da bi dobio +10% life na Zuni chestu, kasnije sam shebao par 10 mil da bi dignio sa life 10% na 11%
Nekidan dobijem amulet sa oke rolom, idem staviti crit damage.... 20 mil golda i ostao sam bez svih Topaza koje sam imao (oke lažem, ostalo mi možda 2-3 flawless royal Topaza nakon ove egzibicije, ostalo sam sve zdrobio). Istini za volju rolao sam 98% šanse ali ipak se pitam da li je vrijedilo toliko resursa.

Citiraj:
A da ne spominjemo fps dropove, sta ti i Buljo i Tenk i Pot i ja mozemo napricat tone, jer sve ide 50-60 i dodje 1 mob i imamo slide show sva 4. Il rakkis crossing gdje je fps prepolovljen kad nema moba na ekranu...
Testirali na prazan ekran kad je bio fps 60, spamali skilove i prepolovili fps, to nije bio prije problem, sta vise popravljaju vise problema iskace.

Ako netko pita zasto onda igram D3, igram jer mi je zabavno cut tenka kako razbija misa i dere se na maloga
A ovo za Rakkis je još od prije RoS-a. Mislio sam da mi grafa preslaba ali i dan danas kad uleti ta mapa u rift šteka ko blesavo.