DXG(Dual Xpress Graphics) supported
cca 1300 kn
Ili kupiti jednu 6600GT PCI-E koja sama dodje --> 1300 kn (pa danas sutra dodati jos jednu).
Malo off topic:
Razlog ove kupnje je iznenadno odbijanje rada moje najbolje ploče do sada koju sam imao EpoX 8RDA+, prepostavljam da je otišla sabirnica, memorijski kontroler ...
Ploča ima kontakt, pali kompjuter, ali ne podiže dalje, i ispisuje na LCD C1 !
Glupo mi je kupovati opet ploču za 32 bitne proceve, pa bih uzeo 939 socket.
A prepostavljam da je PCI-E bolje riješenje od AGP (iako, ako uzmem AGP ne moram neko vrijeme kupovati novu grafičku), ali mi se PCI-E cini kao dugotrajnije riješenje. Iako se ne igram previše, ne znači da neću ako ne dođe neka kick ass igra.
Ajde da čujem što mislite.
Hvala, Kova. -->
Dakle:
LANPARTY UT nF4 Ultra-D
LANPARTY UT Ultra-D exclusive features
DXG(Dual Xpress Graphics) supported
Karajan Audio(Theater like7.1 /8ch supported)
Dual Gigabit LAN
nVIDIA nVRAID
nVIDIA nTune(embedded overclocking solution)
nVIDIA ActiveArmor
(Embedded hardware firewall & network solution)
nF4 chipset supported Serial ATA(3Gb/s)
100% Japanese Capacitors
UV sensitive slots
EZ-on / EZ-touch onboard switch button
CMOS reloaded®
All New Genie BIOS
Zapravo mene zanima šta znači ovo Dual Xpress Graphics supported ?
Znam što je SLI, no što je ovo?
I sada mene (početnika) zanima da li je netko probao, testirao i da li se isplati kupiti 2 jeftinije grafe pa SLI --> cca 1300 kn
Ili kupiti jednu 6600GT PCI-E koja sama dodje --> 1300 kn (pa danas sutra dodati jos jednu).
Malo off topic:
Razlog ove kupnje je iznenadno odbijanje rada moje najbolje ploče do sada koju sam imao EpoX 8RDA+, prepostavljam da je otišla sabirnica, memorijski kontroler ...
Ploča ima kontakt, pali kompjuter, ali ne podiže dalje, i ispisuje na LCD C1 !
Glupo mi je kupovati opet ploču za 32 bitne proceve, pa bih uzeo 939 socket.
A prepostavljam da je PCI-E bolje riješenje od AGP (iako, ako uzmem AGP ne moram neko vrijeme kupovati novu grafičku), ali mi se PCI-E cini kao dugotrajnije riješenje. Iako se ne igram previše, ne znači da neću ako ne dođe neka kick ass igra.
Ajde da čujem što mislite.
Hvala, Kova.
Zadnje izmijenjeno od: Kova. 14.08.2005. u 19:07.
|