View Single Post
Staro 23.05.2014., 22:09   #226
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Valley7 Pregled postova
Je li to ono sa čunjevima u rikverc? Tog se slabo sjećam. Znam samo da se kormilo uvijek mota za točno jednu četvrtinu od početnog položaja i da se u obadva retrovizora treba paziti kurs...
Bože dragi, kakve vražje četvrtine... Dok god o vožnji, parkiranju i svemu tome razmišljaš tolko tehnički kak su ti objašnjavali na poligonu, sjebat ćeš se. Daj se opusti, inače buš došla tam i razmišljala o tome kolko si okrenula volan, jel za cijelu četvrtinu ili možda trećinu ili kolko. -.- Vježbaj na nekakvom parkiralištu ili negdje na cesti di znaš da nema policije, ak imaš tak nešto u blizini. Ja sam iz trećeg puta položila. Prvi put me uhvatila trema, počele mi se noge trest, pala. Drugi put sam pala jer sam zadnja polagala i ispitivač si je popunio kvotu prije mene, doslovno mi je to instruktor reko nakon ispita. Treći put prošla samo tak. Vozim sad već 5 godina, dok se sjetim kak sam vozila kad sam položila, ono, jebiga, nisam bila najbolji vozač. Al kaj, s vremenom stekneš iskustva i postaneš bolji, ko i u svemu. Samo nemoj o svemu tak tehnički razmišljat, jer tu ćeš se sjebat. To ne znači da ne moraš znat kad si u prednosti i tako to, jel, kužiš kaj mislim valjda.