Danas sam kupio ZTE Blade Q Maxi, pa evo par rijeci o njemu...
Razocaralo me to sto uredjaj dolazi samo u bijeloj boji.

No to mi ne igra veliku ulogu jer svejedno gore ide TPU case.
Opceniti dojam jako dobar s obzirom na cijenu. 5" IPS ekran se pokazao dobar, necu reci odlican jer nisam toliki strucnjak za ekrane i nisam imao 47847 mobitela. Nema nikakvog stekanja, sve ide kao podmazano. Kamera je 5MP i slike su prosjecne kvalitete. Slike mi djeluju iste ili cak bolje u nekim uvjetima nego na Xperiji Mini ST15i. Video (720p) nije los ali ima tu i tamo poneki trzaj ali nista strasno. Touch je isto dobar i tu nemam nikakvih zamjerki za sada. Mikrofon na mobu je takodjer dobar, cini mi se da ima 2 mica....pri snimanju videa recimo nema nikakvih distorzija u zvuku ako prilikom snimanja svira nesto sa jakim bassom. Cak sam ga priblizio skroz do subwoofera i opet nema distorzije.
Sto se tice jacine hardvera, nisam radio Antutu benchmark, ali sam vidio na netu da je ovaj mob uz bok sa Galaxy S2. Probao sam igrati GTA Vice City i radi bez stekanja.
Baterija je 2000mAh i punjac je 1000mW.
Budem jos napisao kroz koji dan, koristim uredjaj tek nekoliko sati tako da je ovo za sada sve sto imam reci.
Jedina zamjerka mi je slab izlaz za slusalice. Zna li netko rjesenje za to? Mozda cak i nije slab izlaz za slusalice nego jednostavno mob ne zeli glazbu reproducirati na istoj glasnoci kao melodiju poziva. -> Nisam isprobao da me netko nazove dok su slusalice ukljucene, ali cu isprobati pa javim. U jednoj aplikaciji za glazbu ima opcija za preamp/predpojacanje signala i to sam probao i onda dolazi do distorzije. :/