Citiraj:
Autor Željac
i oni su ljudi, progledaju kroz prste. ruku na srce, neke stvari se mogu tolerirati- pogotovo ako se pita za dopuštenje, da se naprave sa razlogom ili ako je netko pod stresom pa malo pričati sa njim- opustiti ga... ali se nešto zbilja ne može tolerirati, niti se to tolerira u realnosti na cesti. samo se ljudi provuku bez nezgoda i nesreća pa nikome nista (onda misle da mogu i smiju). pregrmis i ides dalje.
treba se pozabaviti da ljudi ne štrebaju ceste i puteve na pamet nego da prate oko sebe.
nedavno sam zablokirao raskrižje u jankomiru zbog pametnog galamdžije... koji je zašutio na retoričko pitanje 'ko je kome sa desne strane?!'
pokisnuo je, mahnuo i pričekao
uči se na pamet, vozi po navici. a jedan vozač padobranac (npr iz drugog dijela grada- prvi put tu) i srušeni znak mogu napraviti problem i pomutnju.
laganini samo i libo te

|
Meni je uvijek korisno na teškim/nepreglednim raskršćima napamet nabubati gdje su trokuti i slično, jer nekad se dosta teško vide. Ako malo usporim ili zastanem da shvatim kakva je prometna signalizacija, ekipa mlatne po gasu (iako nemaju prednost) jer misle da ih puštam/whatever i skoro se zabiju u mene.