Citiraj:
Autor hedgehog
Raijintek Themis..200tinjak kuna..ak je i to previše onda LC POWER LC-CC-95, koji je 80ak kuna..ali ne vidim baš smisao stavljanja tog coolera na proc od soma kuna 
|
Nije previše, konto je on odvojit nekih 300 kn ali ne više od toga, nebi mu ni savjetovo da ide s nečim lošim s obzirom da je proc koji je
Citiraj:
Autor ShanTech
Koje kućište ima? Postoji mogućnost da ima neko jeftinije, u koje mu Themis ne stane s zatvorenom bočnom stranicom.
|
Kućište trenutno ima neko staro No name ali planira idući mjesec uzeti novo, ali neko čisto da služi svrsi do 300 knića.
Citiraj:
Autor partwish
Imam taj procesor i koristim Evo 212... Vent mi je na cca 50%, temp 35°C, u prostoriji 25°C.
|
Za Evo 212 znam da je super cooler, ja sam ga planirao sebi negdje prije uzeti ali je sada već dosta star pa reko možda u toj cijeni ima nešto i bolje sada...gledao sam Cooler master Hyper 412s ali mu to probija budžet za nekih 50 kn pa bi bilo super da na tako nešto polovno naletim
Nego možeš li mi reći jeli dovoljan CM 212 da ga ohladi i pod lakšim OC-om? Recimo na 4.0 Ghz, mislim da više od toga ne bi ni išao, jer nije on neki overclocker ludi