Citiraj:
Autor puding22
Jel postoji neki kinez da je kao haier w910... Prvo da je otporan pa onda ostalo. Do nekih 250ak $.
Većina vas vjerovatno nije vidila Haiera al to je mrcina od mobitela. Gledam šta mu frend radi i žao mi ga al na njemu ni packe... Mrcvari ga skalpelon i čim sve već i ekran kao NOV...
Šta mislite ima li nešto približno tako... Neki Xiaomi ili šta već...
|
Nažalost, također tražim takav mob do 1500kn za neke ljude, no bezuspješno. Mom starom je pao na keramičke pločice sa visine uha, dakle 185 cm, kolegi je upao u bazen prilikom razgovora na dubinu 2,25 metata, a drugom kolegi ispao iz prednjeg đepa u famericama dok je na tavanskom balkonu čistio nešto i pao na dvorište. I dalje ništa. 2 preostala Haiera su kod frendova koji rade ja strojevima u pogonu. Špena, prašina, emulzija, prljave ruke... A mobiteli ko novi.
Svih 5 da pitaš za taj mob, reći će ti da boljeg nisu imali ni vidjeli, a prodat ih neće ni za 200 eura, a platili su ih manje od 100 eura.
Fakat bulletproof mobitel. No nažalost ih više nema.
Citiraj:
Autor matija.gubec
Covjek je narucio coolpad i ja se sav poveselio, rekoh dojaja, gledam thread svaki drugi post na njemu Dakokov, najveca briga bjese da mu Brko ban za spam ne osine prije reviewa 
I onda napokon dobije mob, ja otvorim najbolju bocu doma - i on nestane! XD
Pih 
|
Nije dobio ban, kaj ti je

čoek možda ima drugog posla, bitnijeg od recenziranja mobitela, doći će već
@stops - ne sekiraj se, nitko nije na tebe pomislio

ti si dao link za koji se zahvaljujem, ali konstatirali smo da netko ko je na platnoj listi nekoga kog recenzira, ne može biti baš preobjektivan jer će utter crap mobitel proglasiti "ne baš tako dobrim ali ok uređajem za nezahtjevne korisnike"