View Single Post
Staro 22.05.2014., 20:51   #76
jean luc
Premium
Moj komp

jean luc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Činjenica koju u ovoj temi rijetko tko spominje da je pristojba "potpora za emitiranje i proizvodnju programskih sadržaja izvorno na hrvatskom jeziku".... u tom smislu, realno ne postoji član zajednice koji ne koristi usluge te vrste, iako možda uopće ne gleda niti jednu emisiju u proizvodnji HRT-a.
Vjerujem da bi svima bilo ugodnije da je sve besplatno, u ljudskoj prirodi je da bi uvijek želio da ono što plaća bude jeftinije. Tako su uvijek, pogotovo u kriznim vremenima, na udaru nematerijalne vrijednosti. Te šta radi znanstvena zajednica, te kolko košta školstvo (a hlade ja.a), te šta plaćam zdravstveno kad nikad nisam bolestan..... Ja osobno smatram da je društvena zajednica nužnost, rješenje većine problema u odgovornosti i svijesti onih koji upravljaju društvenim sredstvima a ne u ukidanju istih, pa tako i nemam problema sa zdravstvenim doprinosima..... barem iz razloga da ne živim u društvu u kojem su bolesni osuđeni na smrt samo zato jer ne mogu platiti liječenje.
Kolko god se nekom ne sviđao program HRT-a (osobna stvar, ukoliko svi ovi pljuvači do jednog nisu medijski stručnjaci), činjenica jest da ne postoji niti jedna druga organizacija na svijetu koja proizvodi toliko, vrstom i brojem, TV i radijskog programa namjenjenog hrvatskom društvu.
jean luc je offline   Reply With Quote