Citiraj:
Autor Burko
dobra, kvalitetna, malo neobicna i uvrnuta, radnja plese tamo-amo, gluma..... sve stoji na mjestu, serija je gledljiva, nemam prigovora. ali konkretno 9.4 na IMDB-u? ne, IMO.
pogledao sam fest zanimljivijih serija i nebi im dao toliko visoku ocjenu. stvarno rijetko koja serija bi trebala ici preko 9 (ako cemo uzimati ocjenu kao mjerilo kvalitete serije), detektiv mi jednostavno nije toliko >>brutalno dobar<<.
|
Ovo nije tip serije koji bi trebao pucati na show, zabavu i na neku tipičnu napetost koju svaka serija nabija ili pokušava nabiti. Gluma je odrađena vrhunski, priča nije plitka, razgovori su po meni jedni od ako ne i najbolji dosada što smo mogli vidjeti u serijama. Video & sound editing top notch.
Kao recimo što ti ne vidiš razlog zašto ima 9.4, ja ne vidim razlog zašto bi imala ispod 9.4, jednostavno ga nemogu naći. Sve u seriji mi je odgovaralo, odmor od priglupih serija koji su tu samo da nas "zabave" na glup i nimalo kreativan način. Uvijek će se naći gro kritika za nešto što je totalno drugačije od velike većine trenutno aktivnih serija. Po meni ono što ovu seriju najviše krasi su kvalitetni i uvijek zanimljivi razgovori koji imaju uvijek neku dubinu skrivenu pozadi.
Woody i McConaughey su strašan duo, nažalost to se mjenja idućom sezonom. Kažu Brad Pitt je idući.. :/
Iako moram priznati da si me ugodno iznenadio što si na prvo mjesto stavio Wire (po meni nešto najbolje što se ikad pojavilo na tvu)

No, isto kao i sa glazbom, sve su to ukusi. Ja sam istinski uživao u svakoj epizodi