Jel ima netko iskustva sa ZTE Blade Q Maxi ? Ako ne iskustva, barem misljenja.
Razmisljam uzeti to na pretplatu u Vipu jer je bolesno jeftin. (u odnosu na neke slicne uredjaje)
klik
Sto se tice specifikacija ima 5" IPS ekran, sto mi je cak i mrvicu previse ali ok, nema veze. rezolucija je 480x854, dakle sto se rezuolucije tice nije bas nesto ali (meni) zadovoljavajuce. Kamera 5mp,autofocus,blic, 720p snimanje - opet meni dovoljno jer sam navikao na to na mobu koji trenutno imam - Xperia Mini ST15i. ST15i mi je dobar i ima sve sto mi treba samo je mal, bas zato mi se svidja ovaj ZTE jer ne trebam mob od soma eura nego nesto prosjecno sa vecim ekranom...Ima dual core Cortex-A7 na 1.3Ghz, Mali-400 grafika, 1GB rama. Mislim da ce mi to biti dosta jer trenutno na xperiji imam 1Ghz Scorpion, 512mb rama i Adreno 205 grafiku. Valja naglasiti da nisam mobile-gamer, tu i tamo nesto odigram ali nista prezahtjevno. Da ne pisem dalje evo
link na specifikacije od navedenog ZTE-a.
Par stvari koje me zanimaju: kakav je zvucnik, je li glasan i kakav je zvuk? Kakva je osjetljivost touch-a ? i jel ima kakav lag/stekanje u normalnom radu, je li brz ili spor mob ?
edit: Jel zna netko jel ima dijelova za ZTE mobove? gledao sam na ebayu i ne uspijevam pronaci staklo niti ekran za Blade Q Maxi, za Blade Q bez maxi ima ekran, za Maxi nema?