Citiraj:
Autor pokra89
Ma jasno, samo mi nekad, tj ne nekad već uvijek, na nerve idu oni koji se referiraju na te wannabe recenzije. To je isto da sad odem na forum o stajaznam, sredstvima za čišćenje i reknem kupujte xyz proizvod jer na onoj reklami je očistio sve, bez ijedne mrlje...
|
Kaj misliš zakaj smo ukinuli linkove na recenzije i recenzije domaćih majstora Andi-wannabe

? Hrpa mobitela, a svi odlični, best buyevi u klasi, 5/5... A ljudi koji se razočarali u te iste "odlične best buy" modele su glupi, ne znaju koristiti mobitele, i na kraju - "kaj ste očekivali za tu lovu"
Recenzija bi trebala biti prikazana kroz oči krajnjeg korisnika da bi svi dobili širi dojam o uređaju i odluče "ovog neću zbog ovog" ili "ovog oću zbog onog", a ne kroz uvlačenje u guzicu sellerima i proizvođačima radi osobnog interesa. Mislim, može i to, ali ne ovdje. Poanta priče pri kupnji mobitela je da te mane koje ima ne smetaju, a ne da se nad njima žmiri zbog velikih prednosti. Barem je to moja poanta priče prilikom kupnje.
Ovdje smo to srezali, a koliko vidim, neki ostali forumi su i dalje odličan poligon za privatni biznis. Napisana recenzija na blogu/sajtu pod drugim imenom korisnika, pa u istom postu link na "njušku" ili tržnicu pojedinog foruma uz cijenu uvećanu za PDV i maržu od 30-40%
Neki dan sam vidio Jiayu G4C za 2600kn

došlo mi je da se samoranim
Citiraj:
Autor kasandro
@Guls, ne kupuj i nedaj nikome da kupi iNew (osim ako ga baš želiš zajebat)
Podsjetnik za sve koji su ga mislili kupiti:
Protiv
-slaba baterija
-bug sa punjenjem na 88%
-slab wifi
-GPS bez obzira što uz sve fixeve ponekad uspije lockat satelite ne radi ispravno
-odljepljuje mu se display
-proizvode 2 različita modela i ne znaš koji ćeš dobiti (850 i 900 wcdma)
-klasično nema podrške niti za jedan, a pogotovo za 900 (nemaju isti rom)
- ne postoje custom romovi
-hrpa "sitnijih" bugova koje možeš naći na cpa forumu
Za
- lijepo izgleda 
|
Odličan review