. sve do tada je sta ja znam..... ne trazim ja samo akciju, napumpanost, aute i zemske, pucnjavu...... ali uljuljkano sve nekako, radnja poprilicno razlomljena sa sadasnjosti i proslosti, da je serija ostala tako kako je krenula prvih par epizoda - bila bi jedna od mnogih prolaznih.
ovako se radujem novoj sezoni, ali necu ju hvaliti i preporucivati kao npr:
The Wire
Spartacus
Game of Thrones
Freaks and Geeks
Jericho
Justified
ove serije su (uz iznimku Jericha, koji mi je imao par glupih scena / likova / ljubavnih prica) mi ono, vrh. barem sto se novijeg datuma tice, Sopranose sam namjerno izostavio jer je proslo fest kako sam ga gledao, kao i OZ npr ili Homicide, Law and Order (stariji)...... -->
pogledao prije nekih tjedan dana cijelu sezonu True Detective.
prvo, ja ne volim woodyja. nisam ga volio u kaficu, ne volim ga vidjeti niti cuti na tv-u, jednostavno mi nikada nije sjeo.
ovdje mi je prosao nekako mimo paznje, ok, okrece se radnja i oko njega, ali nije mi bio on kao lik - iritantan  . tako da mi je ovdje bio ok.
dok sto se same serije tice.........
dobra, kvalitetna, malo neobicna i uvrnuta, radnja plese tamo-amo, gluma..... sve stoji na mjestu, serija je gledljiva, nemam prigovora. ali konkretno 9.4 na IMDB-u? ne, IMO.
pogledao sam fest zanimljivijih serija i nebi im dao toliko visoku ocjenu. stvarno rijetko koja serija bi trebala ici preko 9 (ako cemo uzimati ocjenu kao mjerilo kvalitete serije), detektiv mi jednostavno nije toliko >>brutalno dobar<<.
plus, prava radnja, prava prica, sama zainteresiranost za seriju mi je porasla tocno u trenutku kada . sve do tada je sta ja znam..... ne trazim ja samo akciju, napumpanost, aute i zemske, pucnjavu...... ali uljuljkano sve nekako, radnja poprilicno razlomljena sa sadasnjosti i proslosti, da je serija ostala tako kako je krenula prvih par epizoda - bila bi jedna od mnogih prolaznih.
ovako se radujem novoj sezoni, ali necu ju hvaliti i preporucivati kao npr:
The Wire
Spartacus
Game of Thrones
Freaks and Geeks
Jericho
Justified
ove serije su (uz iznimku Jericha, koji mi je imao par glupih scena / likova / ljubavnih prica) mi ono, vrh. barem sto se novijeg datuma tice, Sopranose sam namjerno izostavio jer je proslo fest kako sam ga gledao, kao i OZ npr ili Homicide, Law and Order (stariji)......