Ne znam za vas, ali ja svoj Note fino spremim u genuine leather pouch i ubacim ga u lijevi guzni džep, a novčanik u desni. Stane sasvim lijepo i u najuže (muške) pantalone, a prednji mi džepovi ostaju na raspolaganju za ključeve, slušalice, usb i sitan novac.
Smartphone je statusni simbol samo za seljačine kojima je bitno mišljenje drugih seljačina. Čisto iz praktičnih razloga aktivno koristim 3 uređaja od kojih je jedan dualSIM dumbphone kao zadnja linija odbrane od crkavanja baterije i lošeg signala. Isti broj imam u sva 3 uređaja (multiSIM), a da mi je do statusnih preseravanja uzeo bi zlatni ajfon.
Torbice su zgodne ako nosiš puno stvari, a imaš naviku mijenjati jedne hlače > trenirka > druge hlače > kratke hlače. Nisi zbog nje ništa manje muško, a i puno je praktičnija nego ruksak sve dok ne furaš laptop.
P.S. Jedan dobar handsfree si uzmete i skoro sve mane Note serije padaju u vodu. To je nešto najbliže kompu što možeš staviti u džep i jedina im je mana napuhana cijena, ali ni to nije problem ako se odlučite uzeti stariji model.