Citiraj:
Autor Omerta
Padobranac znaci kada netko upadne u raspravu i pocne sudjelovat u istoj.. Poput mene koji je blenuo sa onim pitanjem..
Aha, znaci ti prevadjas to, a? Bome, dobar posao onda odradjujes.. Svaka cast na trudu.. Osobno smatram to posve nepotrebnim i nitko nije vrijedan tvog truda i blejenja u ekran ali to sam samo ja pa ne zelim dodatno kvarit dozivljaj.. Dolazimo do toga da si dovoljno pametan i iskusan da NE radis nesto preko *urca pa zakljucujem da uzivas u tome
Svojevremeno sam na faxu radio skripte kod profesora koji nisu htijeli podijeliti materijale da ucimo po njima. Svako predavanje sam okidao brdo fotki i zatim doma sve to prepisivao u word.. Uzivao sam u tome, cinio sam dobro kolegama a i sam sam puno toga zapamtio/naucio..
|
Posjeti Call of Pripyat temu, pa ćeš vidjeti što Bakica47 radi sa modovima

Već sam rekao da su ovi papci iz Dezovejva goli ku**c za njega
Citiraj:
Autor Bakica47
Ne znam jesi li primjetio da u dodatku za vodića imaš dvije kombinacije - za lovu i besplatno. Ispočetka sam mislio da mi dodatak ne radi, jer sam tražio po minimapi oznaku vodića, a onda skužio da kad mu pristupiš pojavi se oznaka. Osim toga na onoj uputi gdje piše gdje se koji nalazi piše za bar Bald man blizu šporeta. Polomio noge tražeći ćelavca, a ono na kraju u čošku bara moj stari poznanik Baldy.
|
De mi reci, jel ima kakvih rješenja/fixeva za rušanja igre na tvom horizontu?