View Single Post
Staro 21.05.2014., 15:00   #8013
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Haha, drago mi je da si spomenuo taj ZTE uređaj je meni solidan, imao sam ga 5 dana prije nego sam ga predao vlasniku. Imao sam zamjerku na taj mob samo na ekran. Staklo mi se činilo mekano i tanko. No baterija, dual SIM i to mi je bilo odlično.

Ajde, i kamera je bila užas jer je to ona druga loša serija nakon nestašice. No, kao što neko reče, za 100-tinjak EUR-a koliko je koštao tada, bio je bomba.

Meni je zeru prevelik pa sam odustao od kupnje istog a i kamera je ipak neprihvatljiva (naravno, opet ponavljam, noviji modeli imaju taj problem).

Drago mi je vidjeti da se situacija popravlja, kako sa mobitelima, tako i sa ljudima. Dobar dio ljudi kaže što ne valja na mobu i što oni misle da ne valja na mobu te da je manje ekipe kao što je to bila skoro pa praksa da dobiju mobitel, razočaraju se, ne kažu ama baš ništa o mobitelu i prodaju/poklone/nemaju ga više. Lani dobit slike sa recimo Jiayu G3 ili nekog mobitela sa odron kamerom je bilo nemoguće ili su ti korisnici nestali sa foruma ili su bile isprike "nemam vremena, budem, slike su ok za koliko meni mob treba". To je ono "zahebo sam se ja, nek se zahebe i još netko, po mogućnosti da ga kupi od mene". Ili recenzije sa mobitelima bez mane i na dnu recenzije link na tržnicu da se prodaje

Eto, osobno tvrdim da onaj kome treba iznadprosječno dobra kamera i pouzdan GPS, NE kupuju Jiayu G4C, kao što sam i objasnio kroz review za sve drugo je mobitel izvanredan, oš muziku, oš internet, oš klasiku (poruke, pozivi), oš ekran, oš bateriju, oš more toga kaj imam od toga da pričam bajke o mobitelu koji košta 780 kn
Brko je offline