View Single Post
Staro 21.05.2014., 13:07   #2068
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Po mojem iskustvu, Banggood mi je brzo popravio mobitel. Samo tu nije kriv trgovac već tvornica koja je stavila tu kameru
No Guls, ti si navodno naručio desetak mobitela i recimo od 10 ti si imao problema s njih 9.
Da li se ti slažeš da to nije baš normalno, da meni sa strane to izgleda sumnjivo jer znam puno ljudi koji su naručili mobitel i većinom na njih 100 ili 10 dođe eventualno jedan koji ne valja, ima neki problem.
Nažalost, to se dogodi, rijetko ali dogodi. Kao i kod lokalnih operatera kada kupiš.
Međutim ja ne znam da li ti bacaš te mobitele, krivo ih upotrebljuješ, stišćeš ili što god jer tebi svaki mobitel koji dođe se pokvari. Čudno.
Btw slanje do Kine košta 67kn
Ti se ne računaš jer si praktički njihov prodajni agent. Ako 10 ljudi kaže da ih je Banggood izgangbangao, a ti kažeš da su korektni, nije baš da će se tebi vjerovat. Nitko ne kaže da lažeš, ali...
I sad ih još braniš i opravdavaš, a žališ se kad te prozivaju zbog toga što to radiš. Molim te da za svoje dobro i ne poticanje raznih rasprava i svađa ne pišeš ovakve postove. Ljudi su dokazali sa solidnim primjerima i ovdje, a koliko čujem i na vašem "orginalnom" forumu sa "orginalnom" temom da im je aftersale katastrofalan, da im je RMA nikakav i da šalju najsporijom metodom. A ti i ih opravdavaš. Poštedi i sebe i nas takvih postova i mogućih rasprava vezanih za to.

Fora, diži paypal dispute i uzimaj pare. Naučit će se pameti. I pošalji im ga natrag nek ga poprave i stave na happy hour

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 21.05.2014. u 13:56.
Brko je offline   Reply With Quote