Tema: Automobili
View Single Post
Staro 21.05.2014., 12:06   #10662
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Ne slažem se.
Upravo zbog činjenice da su 90 godina bili ponajveći inovator u automobilizmu.
Općepoznato je svakom ljubitelju automobila da ih je ta suluda želja za inovativnošću i dovela do propasti, i ta činjenica stoji, ali reći da nisu vrijedni ili da su zanemarivi kako vw fanbojevi tipa fanatik aludiraju, to je smiješno.
Ajd molim te nemoj bit seljačina i stavljat mi na dušu nešto što nisam rekao. Gdje sam rekao da nisu vrijedni i da je njihov utjecaj na auto industriju zanemariv? Nigdje. To sve stoji. Ali proizvodnja automobila je posao koji bi trebao donosit dobit. Očito je da njima to nije išlo te zato firma propada. Da su radili dobre automobile koje bi ljudi željeli kupit, nebi propali. Da, mogu reć da je šteta što firma s velikim brojem inovacija propada, bi to zadovoljilo tvoj ego? I što s tim? Što su ponudili zadnjih 20 godina? Modele koje tržište nije prepoznalo. Ja zbog propasti lancie neću žile rezat, ti slobodno daj. Fakat ne znam tko kupuje neku marku auta zbog toga jer su 1948. napravili prvi velikoserijski automobil sa petobrzinskim mjenjačem ili što su prije 25 godina imali vrhunsku jurilicu.
I ne znam kakve veze ima spominjanje vw-a ima s lanciom, a to da sam ja fanboy je žešče prosipanje. Molim te da citiraš moje vw fanboy izjave.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F