Citiraj:
Autor jopis
Lol. Ne kupuješ ti, ali toliko ima automobilističkih entuzijasta u svijetu koji kupuju da je uopće smiješno pričati o tome.
|
Mda, samo što JA pišem SVOJE mišljenje a ne mišljenje automobilističkih entuzijasta diljem svijeta.
Citiraj:
Autor jopis
A što se tiče ovog 'što to tebi znači' to mi je još jače.
Pa što misliš što bi bilo da svi vozimo neki kineski copy paste dizajn i šrot kvalitetu automobila ili nedajBože da smo ostali na trobrzinskim mjenjačima i motorima od 3-4-5L i 100ks, što bi bilo izgledno da nije bilo takvih beskompromisnih inovatora baš kao što je bila Lancia cijelog vijeka? U tom je bit cijele priče, a ne faking dizajn jer očito neki bi kupili i govno samo da im je lijepo upakirano za njihove oči -.-
.
|
A nego kome bi trebalo značit nego meni? Ako kupujem auto, zabole me jel ta firma imala x inovacija koje su utjecale na auto industriju. Zanima me što SAD nude. Ako mi ne nudi kvalitetu, dizajn i x ostalih faktora za iste novce kao neki drugi proizvođač, zabole me živo za njihovu staru slavu, pošto se od slave ne živi. Možeš ti pričat što hoćeš, ali ako kupci ne prepoznaju proizvod, zatvaranje pogona ti ne gine. Što se na koncu i događa. Meni ne pada na pamet kupovat auto iz neke sentimentalnosti prema onome što su napravili za auto industriju, a ti slobodno odi u Italiju pa pokupuj preostale Ypsilone da nekako odložiš neizbježnu propast.