Tema: Automobili
View Single Post
Staro 21.05.2014., 08:59   #10648
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Govorio san generalno o talijanima. Da sve su izumili i zato propadaju

Jedini lik si ti koji se uvik uspije isprovocirat iz konteksta (i osiguranja)
Ne kužiš ti bit jel tako?
Nisam se isprovocirao nego generaliziranje nečeg smatram debilnim, jel ti tako jednostavnije za shvatit?
Pročitaj dolje objašnjenje fanatiku pa možda skopčaš poantu mog gornjeg posta.

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
I što to meni kao krajnjem kupcu znači? Baš ništa. Ne kupujem auto zbog sentimentalnosti.
Lol. Ne kupuješ ti, ali toliko ima automobilističkih entuzijasta u svijetu koji kupuju da je uopće smiješno pričati o tome.
A što se tiče ovog 'što to tebi znači' to mi je još jače.
Pa što misliš što bi bilo da svi vozimo neki kineski copy paste dizajn i šrot kvalitetu automobila ili nedajBože da smo ostali na trobrzinskim mjenjačima i motorima od 3-4-5L i 100ks, što bi bilo izgledno da nije bilo takvih beskompromisnih inovatora baš kao što je bila Lancia cijelog vijeka? U tom je bit cijele priče, a ne faking dizajn jer očito neki bi kupili i govno samo da im je lijepo upakirano za njihove oči -.-
No, opet, ovo je samo informatički forum, već je više puta potvrđeno da je suludo uopće pokušati nešto konstruktivno raspraviti ili pojasniti o automobilima, značenju nečeg ili nekim tehnikalijama.

NHF, ovo je samo viđenje iz očiju nekog ko je cijeli život u toj branši.