View Single Post
Staro 21.05.2014., 00:14   #7962
kiksich
Premium

kiksich's Avatar

Datum registracije: Apr 2014
Citiraj:
Autor Necronomicon Pregled postova
Malo sam istraživao i izgleda da je taj Amoi A928W jako dobra kupnja.
Meni se čini kao da je više namijenjen za ljepše polovice (naravno i one koji se tako osjećaju ) zbog zlatnog obruba (koji je navodno ipak metalni ) i bijele stražnje strane te me to malo odbija.
Ako je google chrome točno preveo sa klinastog pisma izgleda da je Amoi ipak cijenjen u Kini, imaju dugu povijest i rade kvalitetne uređaje.
Svi njihovi uređaji na koje sam naletio na zol.com.cn imaju visoke ocjene (preko 4) a izrada je navodno bolja od zopoa, thl-a i jaojaoa.
Mana ovog modela je slabija baterija i naravno kamera koja je kako kažu neki Sony f/2.2 ali ipak osjetno bolja od G4C i sl...

Zna li netko kada dolazi i dolazi li uopće WCDMA verzija ZTEa V5 Red Bull?
Jučer sam se umalo zaletio i uzeo ga na Antelifeu stavio u košaricu i tek onda se sjetio provjerit koje mreže podržava i ispalo da je TD-SCDMA 3G.

Što se izgleda Amoi-a tiče, obrubi su ti više blijedo bakrene boje, meni se osobno ne čini toliko "ženskast"...
Pod Basic Information piše da je boja uređaja "Dark Blue" pa ih pitaj, al ja mislim da je ipak bijeli.
A kamera, nije loša uopće, ovisi kako su oni to složili a za primjer, ta ista kamera ti je na iNew-u V3 i ja mislim na Xiaomi-u mi3
(ne drži me 100% za riječ al znam da ova 3 uređaja imaju Sony-evu kameru od 13MP s otvorom blende f/2.2, pa valjda je ista, što ne mora značiti) i više-manje svi je hvale.
Naravno, ponavljam, ovisi koliko su se oni potrudili oko te kamere, može biti ne znam čija i ne znam koja al ako oni to ne znaju/ne žele složiti...

Vezano za WCDMA verziju ZTE-a V5 Red Bull, OVDJE piše da će biti u prodaji od 27. ovog mjeseca, a kad ćeš ga ti moći nabaviti ne znam, al na aliexpressu vjerojatno brzo nakon službenog početka prodaje.

Citiraj:
Autor rom-obil Pregled postova
Gdje je najbolje kupiti Amoi A928W, MTK6592, 2GB 32GB, a da se plaća putem PayPal-a

Ja bih osobno uvijek išao na to2c.com
Nije mi poznat nikakav problem s njima.
kiksich je offline