View Single Post
Staro 20.05.2014., 22:17   #460
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Budem i ja kad uvatim vremena malo prolunjao po prirodi.

Samo ne kužim, ko je na kraju onaj Sinovac kaj mu se samo oči vide i koji klinac je ono svjetlo kaj nas prati po x2 labu. I kakve veze Sinovci imaju sa ovom pričom... Mogao bi ih otići i eliminirati u pećini da vidim kako exoskeleton nabrijani radi protu takvih. Sad sam sve upgradeao i popravio nakon povratka u Cordon kod Foxa u podrumu.

Na moje veliko razočarenje, saradnje sa Freedomovcima nije ni bilo. Sa Dutyjem koliko oćeš, ali niti jedna žešća misija za Freedom.

Osim na veliki prostor, čini mi se da je bilo manje misija nego u SoCu sveukupno, barem ovih za main story. Bilo je više "daj donesi, pa se vrati, pa odnesi, pa se opet vrati, pa onda odi dalje".

Završetak lagan, možda prelagan ali neka, u tom možda i je fora jer su sve snage bile usmjerene protiv nas da ne dođemo do tamo. Kad smo došli, skoro pa nigdje nikoga.

I dalje nisam skužio onaj polovični papir od onog Nomada, 59... Kaj bi to trebalo bit?

I to sa sinovcima je malo nedorečeno.

Ono čemu se mogu nadati je popunjavanje gamepaya misijama, ispravljanje vamo-tamo misija i naravno - peglanje i pečiranje bez CTDova.
Brko je offline   Reply With Quote