View Single Post
Staro 20.05.2014., 20:17   #6450
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Toliko noobova kao danas u IX i X tier tenkovima nisam još vidio, ili ginu prvi ko budale ili se boje 1-2 tier nižeg tenka, mapa se niti negleda, sporiji tenkovi se vozaju po najvećoj mogućoj ruti, po mogućnosti brdima i dolinama i redovito završavaju borbu bez napravljene ili štete. Par vrhunaca, lik u sredini borbe 7 ili 8. minuta, na malinovki se odlučio provozat po sred mape, naravno između dvije baze, ili ovo je možda najveći noob koji sam sreo na Sand Riveru koji je cijelu borbu proveo kempajući na C1, niti je zapucao niti vjerojatno u vidokrugu nije vidio niti jedan tenk, i kad sam mu napiso da pokrenu svoju kempersku guzicu pitao me je dali ja znam šta je TD, bio je u objectu 704.

A i imam zamjerku na WG, trebaju nam još mapa koje imaju prda blizu baze, po mogućnosti prekrivena grmljem tako da vozaćo TD-ova nemoraju puno goriva trošit nego mogu cijelu borbu provest snajpajući sa jednog mjesta skoro cijelu mapu. Šala mala.

Donbon je vidio u jednoj borbi da je lošiji igrač napravio više od onog koji je bolji po statistici, čudo neviđeno koje naravno potvrđuje da je bolje statistika samo rezultat sreće, mora da je onda ovo najnesretniji igrač na svijetu http://www.noobmeter.com/player/eu/c...66EE02C3CE602F

Naravno da se desi da lošiji igrač nekad bude bolji od boljeg ali nek igraju 100 borbi pa da vidimo koliko će puta taj lošiji igrač biti bolji. Bit dobar igrač je samo rezultat neke konstantnosti dobrih partija i ništa drugo.

I nije mi onda jasno donbon zašto si ti ulazio u klan kad se zna koja je primarna svrha svakog klana, hebiga oni klanovi koji imaju loše igrače reć će da im nije važno pobjedit i zarađivat golde, mada lažu sami sebi jer znaju svoja ograničenja. Isto tako ti je bilo sigurno lijepo kad si dobivo golde ali naravno svoje obaveze ti se baš nisu dale ispunjavat.

pinkskin je online   Reply With Quote