Poštovana gospodo
Ovo nije moje kmečanje ili kukanje!
NIje istina da samo loši igrači napuštaju WOT jer kako pojedinci pišu razlog odlaska da nisu sposobni igrati kao neki samoprozvani pro igrači.
Ebala vas statistika!
Vidio sam ,igrao sam sa igračem koji je imao gori PR i stat a bio je bolji od onoga sa 10.000 PR!!
meni kada žena kaže dragi dođi u krevet da se igramo.Ja ću reći evo ljubavi samo da ti donosem WOT statistiku da je vidiš ,da se napališ!
..ili ću reći šefu na poslu.šefe pogledajte mi WOT statistiku!
Da li sam dobar radnik?
Ljudi jeste vi normalni, jel vi čitate što pišete i vidite šta ova igra radi od vas?
Nameće se pitanje sa kojim argumentima vi branite bilo koju igru?
Ja neznam kako je u ostalim popularnijim igrama poput warcraft i sličnih , ne igram ih.Ali osobno meni ovo izgleda kao pandemija.
Bio samo neki prosjek igrač oko 8.000 PR, 1300 prosječno damage.
Dok nisam ušao u klan gdje su nam davali golde poslije svake klanske kao plaću.Tu samo bio ozbiljno zajebavan da moram podići PR iznad 8.000 čim prije jer slijedi kick iz klana.čak je bilo nekih prijetnji da moram gold vratiti ako to ne učinim.Tamo neka vojna diktatura.Trenizi sat vremena prije svake klanske, smiješ ubiti samo tenk koji ti se kaže, ne smiješ se micati sa mjesta dok te Conq.GC arty masakrira.
ma ajde Mrš u MP3!
ovo nije zabava! ovo je perverzno iživljavanje nekih spodoba koji nisu sunca vidjeli 2-3 dana! U stvarnom životu su manji od mrava.
Meni je igranje opuštanje i zabava, a ne obaveza!