Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 20.05.2014., 17:57   #30192
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
namjerno novi post, najte zamjeriti kolege modovi

pošto svi uživamo na ovom threadu prilično veliku hegemoniju okusa, bio bi red da barem malo odvojimo onima kojima je to zaista trenutno potrebno, a koji su nas othranjivali te nas još othranjuju tokom maltene cijele godine.

htio bi ukazati na akciju koji provodi spar (kojeg osim što inače gotivim sada gotivim još i više), a radi se o tome da za svaki proizvod koji tamo kupite i ubacite na paletu za donaciju, spar donira još jedan identičan za stradale u slavoniji - http://www.spar.hr/hr_HR.html

za ispod 200kn se stvarno natrpaju puna kolica pogotovo s budget proizvoda koji su stvarno jeftini.

inače ne bi stavljao i nešto posebno naglašavao ovu stvarno minimalnu, da ne kažem mizernu donaciju da nisam u razgovoru sa blagajnicom doznao da ljudi stavljaju često stvari i da je poluprazna jer se prazni tokom dana i uz to mi je rekla kako su se blagajnice odrekle kolektivnog bonusa od 10k kn u cilju pomoći i nakon te odluke je još i poslovnica dala 10k kn i skupili su 20k kn na brzinu, a možete si misliti koliko svakoj djelatnici znači tih parsto kuna u današnje doba, a one su se nesebično odlučili toga odreći.

tako da ako vas nađe ili ne nađe put prema sparu svakako nije loše napraviti dobro djelo

syss out.
Bio i ja, vidio pri ulasku da na paletama dominira osobna higijena/voda pa sve potrošio na tjestenine, konzerve (gulaš i mesni doručak) i juhe iz vrećice, uglavnom s budget radi količine.

Žao mi samo da nisam imao flomaster da stavim H na proizvode da ih ne bi dvaput prodavali, al srećom pa je većina ostalih proizvoda bila označena crnim flomasterom.
listerstorm je offline   Reply With Quote