Citiraj:
Autor m4dm4n
Možda bih se i složio s tobom, no, ostao sam sam protiv 6 tenkova. I u početku nisam bil afk , nego sam malo pričekao da vidim kak se ekipa planira posložiti na mapi, jer jednom kad se zacrta cilj, s ovim tenkom nema više nazad. Al, ok, kritike prihvaćene. 
|
Nisu tebe tvoji suborci ostavili samoga, već si ti njih ostavio da budu pregaženi. Ja sam reagirao zato što je više previše, previše je žaljenja. Uvijek je netko drugi kriv, prebacuje se odgovornost na druge,
a loše se igra. Nemaš se pravo žaliti, donio si vrlo loše odluke, ostavio tim na cjedilu, a opet dobio 1.000 expa i 20k kredita.
Njihove petice su iskoristile brojčanu nadmoć na brdu, pa onda i pod brdom, dok si ti gubio vrijeme gađajući nebitne low tier tenkove koji te ne bi probušili da te 15 minuta gađaju, i to s leđa.
I nije istina da se ne može nazad, pogotovo na mapi kao što je Himmelsdorf. To su gluposti. Po Himmelsdorfu se sa 20km/h može dobrano navozati. I ti se mnogo vozio, samo u pogrešnom smjeru.
Bliže ti je bilo vratiti se u bazu, ili do Churchilla, nego 5 minuta ići naprijed-nazad po zapadnoj ulici.
Ponovit ću još jednom: mapa je bila savršena, kompozicija timova je bila savršena, sve je mirisalo na potpuni masakr i barem Radley Walters medalju... i onda si napravio neke nevjerojatne odluke, prosuo igru, i kao pravi pr0 za to okrivio svakoga osim sebe.