View Single Post
Staro 20.05.2014., 12:25   #7921
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor CubeS Pregled postova
Osobno mislim da je to cjepidlacenje.. Ako je ekran IPS onda bi sve to trebalo dati solidno iskustvo za korisnika.. Nedavno sam vidio 5.3 incha na rezoluciji od
800x480 i bilo je solidno.. Da me pitas koja je rezolucija nikad ne bi rekao da je to tako nisko.. Posebno zbog IPS tehnologije
Tak jasno da je cjepidlačenje. Pixeli vidljivi sa satelita, moš mislit Imam pred sobom 4,7" IPS sa 540p i 236 ppi i 4,7" IPS sa 720p i 320 ppi. Razlika je u tome što ovaj drugi ima manje ikone i slova. Oštrina slike na 30 cm od očiju je, rekao bih, ista.
Nekako sumnjam da bi to bila KATASTROFA na 8% većem zaslonu.

Citiraj:
Autor stops Pregled postova
Hm da, to je problem...
Ne znam ali mozda postoji i neka opcija bez logotipa. Na ovom su se posebno potrudili pa su skopirali sve sto se da
Nije da smeta logotip, već mi je kvaliteta tih uređaja totalna nepoznanica. Kad sam im pred jedno cca godinu dana slao mailove i upite za neke modele, odgovori su bili "Friend, high quality is phone, camera performs generally". A onda za par dana stiže notification u stilu "Pitali ste i tražili nešto, pa please buy something".

A i sama marka mi je malo čudna budući ih nema za kupiti ni na jednom od "naših" opće prihvaćenih e-dućana. Dok ih ima u FastCardTecha od kojih nebi kupio ni screen protector za 1 cent.
Brko je offline