Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 20.05.2014., 10:51   #7612
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor lateralus_eye Pregled postova
prijatelju sve je to super. ali jačina builda se ne testira na glavnim bossovima koji su realno smiješni nego na elitama sa 69 afixa. to snimi pa pošalji. jebeš ghoma
Igrao sam torment 6 sa JH-om i ide bez beda (jedino su uber bosovi ponekad problem, elite pack bilo koji 1 ili 2 shottam), a sa ovim pa se doslovno šećem kroz grupe na nižim tormentima (T3-4) i gledam TV usput, samo berem loot dok đukela sa aurom kolje sve. Ako i naiđem na tvrđe elite u roku keks su down, još i prije ako summonam garga.

Nego sad idemo na tebe.
Pogledao ti profil iz siga i WD ti je fulan na više fronti.
Ti bi bio i jaki direct damage dealer i pet doctor, a to ne funkcionira iz više razloga.

Idemo redom:

1. Elemental rollovi su ti različitih tipova, i na skoro ništa od geara. Isto tako, nemaš nikakvog bonusa na elite, gdje je ustvari bitan damage. Vidim da si mijenjao gear samo da nabiješ paper DPS, dok je elemental/elite damage bio u potpunosti zanemaren. Također, zaboravi ideju da ćeš raditi masni damage solo, jer dok staviš brojke na papir u većini slučajeva će ti petovi raditi više od 90% ukupnog damagea, tako da poradi na tome da njih maksimalno pojačaš.

2. Pretpostavljam da koristiš acid rain ko mana dump a spirit barrageom puniš manu preko pasiva. Bezveze si potrošio 2 skill slota i pasiv za nešto što ti sumarno radi možda 15% ukupnog damagea u najboljem slučaju. Em nemaš elemental bonus (ili imaš jako mali) na skillove koji koristiš, em se ne isplati acid rain recastati kao mana dump jer su promijenili način kako skill radi. Prije su se višestruko stackali pa je damage išao u stratosferu, sada samo zadnji cast acid raina radi damage. Bolje da si uzeo lob blob ili corpse bomb umjesto toga. Da sam na tvojem mjestu u potpunosti bi napustio primarni napad ako nemaš masni elemental bonus na isti te zasad išao na rain of toads za summonanje fetiša koji su ti velika većina damagea (možda 75%+). Acid cloud možeš ostaviti si ali imaš puno boljih mana dumpova kao što je Pile on.

3. Restless giant ti nema smisla kad nemaš niti jedan point bonus fire damagea, ovako radi damage ko ti sa primaryjom a ima cooldown od minute. Rush od Essence i Jungle fortitude mijenjaš za damage pasive, Pierce the Veil obavezno kao jedan, a drugi po odabiru, najbolje Gruesome feast za regen mane i damage boost. Kod fetish army skilla obavezno runa legion of daggers, a kod gargantuana koristi Bruiser da dobije damage boost od physical rollova i zbog stuna na elite.

4. Na gearu imaš sa dosta itema fulane rolove. Na mojou si išao prerolati int u jači, a mana regen (koji je wasted roll na pet WDu) si ostavio - to se moralo rerollati u fetish army. Jedan piece Jade Harvestera si bolje pospremi u stash, a craftaj Aughild shouldere (sa fetish army rollom), chest (isto fetish army roll uz 3 socket) i bracere (elemental roll i crit). Na bootsima acid cloud radije rerollaj u armor ili allres, više ćeš dobiti. Pantsi su zasad dobri ali poison roll ti realno samo koristi acid rainu s kojim ne radiš nikvi damage, ili ako bi sa svime išao na poison. Ne znam koji vrag si išao int rerollati na witching houru, možda si dobio 0.1% na damageu, a mogao si par% dobiti na toughnessu da prerollaš life regen u vit, fulani reroll. SUbjektivno ti MF u helmu ne treba, ja osobno nisam vidio nikakve razlike, više tebi treba life% gem nutra. Leoric's signet mijenjaj za Stone of Jordan makar bude ti pisalo gubitak u paper damageu, i poželjno za fetish pet build da je physical roll što će i više nego masno nadoknaditi. Na bracerima također bolje da si rollao elemental roll umjesto allresa nego da si išao rerollati int, craftaj Aughild kako sam već naveo. Na svom gearu ciljaj na physical damage jer će njime fetiši i gargantuan dobiti nenormalno na damageu.
potemkin.hr je offline   Reply With Quote