View Single Post
Staro 20.05.2014., 07:02   #7900
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
Ajde pročitaj onaj moj post gore, uključi GPS, provjeri kroz mobile uncle da li je sve potkvačeno što treba. Skini s playa MT GPS, dao sam link i napucaj friški EPO preko njega, on ujedno i permissione postavi na 777. Znači, mob ti mora imati asist ili preko AGPS (podatkovna veza, brži fix, to ti je pokra savjetovao) ili preko problematičnog EPO. Ako ti nakon toga ne radi, onda ili je rom u klincu ili sam mobač. Zgodan ti je GPS status program (plava ikona), imaš scrshot gore, on ti ima i tipku za reset gPS-a i download novih AGPS podataka pa tu vidiš da li je prošlo ili su kinezi u ROMU u configu sje*ali servere.
Ne znam jesi mi skužio, ali imam taj MT GPS EPO koji ih cucla sam i meće permiš'ne 777 na EPO.DAT fajl i to već kaj instalirava.
AGPS mi ne radi nikako na ovom mobu. Ali radi na Alkatelu koji je MT6577 dualac kojeg nisam filao sa EPO-ovima.

Budem vidio i taj GPS status. No ukoliko i je GPS zdrkan, nema teorije da ga šaljem u kinu a i uvjeren sam da je do ROM-a, a ne do samog modula.

Probat ću još i pobrisat EPO fajlove i probat samo preko AGPS-a.
Brko je offline