Citiraj:
Autor pokra89
Prvo, za kineze uopce nije prava rijetkost 32 gb roma, to su imali mnogi 6589T modeli koji su imali 2 gb rama, a njih nije malo. a drugo, amoi je i do sada radio hardverski privlacne, ali cjenovno i ne bas tako jeftine uredaje, tako da ne znam odakle ti ovo. Oni su tamo ipak ime, i to malo jace
|
U ovoj godini pa i u prošloj se može reći da su rijetkost, ne primjećujem takve, izuzev, ne znam, sad mi na pamet padaju Xiaomi mi3 i Meizu MX3, naravno, sigurno ima još koji al ne u tolikoj mjeri kao što ti govoriš...
A ako već griješim, jel mi možeš nabrojati neke od tih mnogih mtk 6589T kineza s 2/32 gige?
Što se tiče hardverske privlačnosti, sorry, krivo sam se izrazio, uglavnom odnosilo se na top specke u konkurenciji(za primjer, ovo je njihov prvi Octa Core), po kojima Amoi baš nije poznat(lijepo sklopljen od lijepog hardvera al uvijek kasni za konkurencijom).
S obzirom da je A928w prvi Octa Core od Amoi-a uz ostale specifikacije koje sam naveo može konkurirati, pogotovo s ovakvom cijenom, zato sam ga i postao/linkao...
I nisam napisao jeftine uređaje nego cijenom privlačne, u smislu uloženo-dobiveno, realna cijena za kvalitetu,...(kao Coolpad F1 npr., koji nekome i nije jeftin al svakako ima privlačnu cijenu)
Primjer za srednju/nižu srednju klasu:
Amoi A862W (koji se u nas dosta uzimao dok je bilo lakše doći do njega, sad se eventualno nađe na aliexpress-u)