Pozdrav! Tražim dobru i voljnu dušu da mi sastavi konfiku za 4-4.5k,neku semi-gaming,kolko je moguće za te novce. Potrebno mi je samo da novije igrice rade normalno,makar mi ne trebaju high-very high grafički detalji i sl.
Komponente:
-trebam konfiku + monitor(22" cca) + tipkovnica-s niskim tipkama po mogucnosti,iako ne znam kolko mi se to isplati sto se cijene tice u odnosu na obicnu.
(van cijene-> +usb wireless(neku jeftinjaru po mogucnosti jer ne planiram trositi na ovo ako ne moram,ili ako imate neki bolji prijedlog spajanja kompića s ruterom,a da nije žica :P)
-ROM mi ne treba
-grafulja cca 2gb DDR5 po mogucnosti,procesor preferiram intelov,iako sumnjam da cu moci ovo sve strpati u taj cijenovni rang
Cilj mi je sastaviti nešto što će durati koju godinu,pa bi kasnije mjenjao što bude potrebno,pretpostavljam da je pametno više novaca uložiti u matičnu i procesor jer je ostale dijelove lakše zamjeniti/RAMe nadodati.
Hvala!
edit: ako ima već napisana konfiguracija ovog tipa u Threadu ispričavam se,čitao sam malo koliko sam mogao,imam puno obaveza trenutno pa ne stignem sve proučavati,kao ni best-buy konfiguraciju trenutno,zato vas i molim za pomoć