View Single Post
Staro 19.05.2014., 14:44   #416
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005

Ako misliš na zadnji switch, on ti je u onoj prostoriji u maloj sobici do koje se dođe po željeznim montažnim stepenicama (di je i PC i sef (za koji nisam našao šifru )), na dugačkoj konzoli u prozor prema velkoj prostorijisamo ga je nespretno uklljučit, mali okrugli na stolu, mroađš drito nejga s mišem označit da ti ponudi F tipku.
I to ti je skoro pa sam kraj, akcije više sasvim sigurno nema, samo malo šetnje

@bakica, znam, samo malo glupo izgleda da sam jučer sve poisključio, lab x2 otišo u zrak, a drugi dan u Cordonu blowout

i meni je stalker serijal zakon... U zadnjih mjesec dana sam SoC Complete prošao dva puta, i sad Lost Alphu, i spremam se još jednom, a da prije ovoga nisam igrao niš dvije-tri godine
thks, vrtim se oko njega a nikako da skuzim di je mrcina Moram jos malo ici popricati sa Monolitom da se nakrcam i prodam, treba mi lova za Egzoskeleton prije Free moda-->
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Prekidač ti je...

Ako misliš na zadnji switch, on ti je u onoj prostoriji u maloj sobici do koje se dođe po željeznim montažnim stepenicama (di je i PC i sef (za koji nisam našao šifru )), na dugačkoj konzoli u prozor prema velkoj prostorijisamo ga je nespretno uklljučit, mali okrugli na stolu, mroađš drito nejga s mišem označit da ti ponudi F tipku.
I to ti je skoro pa sam kraj, akcije više sasvim sigurno nema, samo malo šetnje

@bakica, znam, samo malo glupo izgleda da sam jučer sve poisključio, lab x2 otišo u zrak, a drugi dan u Cordonu blowout

i meni je stalker serijal zakon... U zadnjih mjesec dana sam SoC Complete prošao dva puta, i sad Lost Alphu, i spremam se još jednom, a da prije ovoga nisam igrao niš dvije-tri godine
thks, vrtim se oko njega a nikako da skuzim di je mrcina Moram jos malo ici popricati sa Monolitom da se nakrcam i prodam, treba mi lova za Egzoskeleton prije Free moda

nema vise zippacha ......

zippo je offline   Reply With Quote