@bakica, znam, samo malo glupo izgleda da sam jučer sve poisključio, lab x2 otišo u zrak, a drugi dan u Cordonu blowout
i meni je stalker serijal zakon... U zadnjih mjesec dana sam SoC Complete prošao dva puta, i sad Lost Alphu, i spremam se još jednom, a da prije ovoga nisam igrao niš dvije-tri godine -->
Citiraj:
Autor zippo
rijesio sam, pokljastrio video postavke na medium i prosao iako je i onda znalo pasti. Na zivce mi ide kad moras nakon svakog chrasha ponovo stelat video postavke, sve mi je ponovo trpalo na dx10
sad bauljam po x 2 labu, ne modu pronac prekidac iz zadnjeg zadatka. Morat cu malo na zrak i osvjezenje sa Monolitom  Tu je i negdje kraj price, pretpostavljam
|
Prekidač ti je...
@bakica, znam, samo malo glupo izgleda da sam jučer sve poisključio, lab x2 otišo u zrak, a drugi dan u Cordonu blowout
i meni je stalker serijal zakon... U zadnjih mjesec dana sam SoC Complete prošao dva puta, i sad Lost Alphu, i spremam se još jednom, a da prije ovoga nisam igrao niš dvije-tri godine
Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 19.05.2014. u 14:38.
|