Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 19.05.2014., 10:42   #7608
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
HP na 400k, armor u nebesa, resisti sto veci, sve si probao?

T6 je ionako HC. Po onom što si pričao ja mislio da nema šanse da preživi solo na bilo čemu većem od T3...

Zato sam ugodno iznenađen i uopće mi nije jasno što ti fali
STR likovi dobijaju armor bonus na main stat, INT dobijaju all resist, DEX dobija dodge koji radi vise-manje samo na monku.

Ako stavis puno resiste i armor, gimpas si dmg, ako stavis dmg onda si sve laksi za ubit. A jedini dmg dealer vrijedan spomena je CA, sta mi radi 15-20m+ koji je i najveci spender, da bi to rokao i radio dmg moras punit disciplinu i convertat u hatred, znaci visoki critt chance i fire i cluster dmg na sta god mozes. Sve to poprilicno suzava moguci build.

Magefist + cindercoat su obavezni za fire dmg, pride fall helm za resource reduction (opcionalno), al kad sve to stavis, moras nesto zrtvovat na 6set (il 5 + grandeur) maraudera da ti sentry puca CA, koje je btw. blizz nerfao.

To sam i napravio, da zivotinje tankaju i dizu aggro a ja bacam sentrye okolo, al iznad t3 to gubi svoje jer sve ima vise helta i radi veci dmg, a kad te van ekrana nesto wallina i opali thunderstorm il mortar i ubije u sekund unatoc tome sta imas 400k helta i 1000 resiste dodje mi da razbijem monitor.
Sa DH se moras namucit i krv ispisat za neki rezultat, dok druga klasa kao Wizz il WD to rade sa puno manje truda, al to je vec blizz balans u pitanju.

Edit:
@pot
2 pet WDa po partyu je previse, meni smetaju i vasi zombie dogsi jer fetisi od njih ne mogu do meta, sta smanjuje ukupan pokolj, al znam da su vam potrebni za build. Ovako slabiji WD smeta fetisima jaceg WDa i takva je guzva da je clusterfuck opci, i ne vidis tko koga kako i cime.

BladeRy je offline   Reply With Quote