Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 19.05.2014., 10:39   #7607
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Ovih dana budem manje igrao jer u četvrtak imam ispit, ali danas definitivno isprobavam nešto novo sa WD-om, malo theorycraftinga.
Znači plan je koristiti Tall man's finger koji mi je jučer droppao sa pripadajućim pasivima i burning dogs runom na đukelama. Lijepo nabacati fire gear sa wiza, sa ostatkom postojećih itema računam si da bih mogao raditi 100m AoE damagea, i još damage na elite na gearu nešto. Moglo bi ispasti puno efektivnije u dosta situacija od fetiša koji ne mogu do enemyja, ovisno koliki je range AoE-a na dogsima. Fetiše neću voziti jer je i ovako već gužva sa 2 pet WD-a pa nema smisla tjerati pet count u nebesa.
Navečer isprobam to dok dođem doma kako šljaka stvar u praksi...

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Je, kad sam na templara stavio da ne moze krepat, pa kad se zaleti idijot u rulju, mene ubiju zbog njega Probao sam ghoma s potemkinom i shinyem, svi unity imali i meni hp samo pada, morao sam ga skinut tu borbu. Unity nije za DH u partyu, sa enchantressicom ili scoundrelom ide.
Ma DH ionako ima smiješan damage mitigation u odnosu na WDove, uz manji health pool i health restore. Mi cijelo vrijeme plešemo se heltom i nije rijetkost da ti neki elite opali više od pola helta s jednim hitom na visokim tormentima.
Kod tebe to onda ispada oneshot dok primiš od nas damage, mi pak poslije svih damage mitigacija na liku još prebacujemo damage na đukele preko uhkapian serpenta pa još manje primamo damagea
potemkin.hr je offline   Reply With Quote