View Single Post
Staro 17.05.2014., 23:25   #7821
bous
Premium

bous's Avatar

Datum registracije: Jan 2014
Citiraj:
Autor GoodLooker Pregled postova
Ljudi, prije nego napravim review THL T5S koji sam dobio prije par dana, samo da javim da sam više nego ugodno iznenađen uređajem, od samog pakiranja pa do kvalitete izrade, a specijalno ROM'om koji je perfektan, gotovo clean android 4.2.
Sve radi fluidno i bez trzanja, antutu 170040, kamera ništa posebno, prosječna. Ne znam na koju foru su uspjeli napraviti da je tako štedljiv ali skinut je sa punjača nočas oko 00:30, do ujutro u 8 je bio na avio modu, od jutra jedno 6-7 razgovora, syncanje jednog google računa (mail, kalendar, kontakti), malo surfanja, u pozadini aktivni skype i viber (jedan skype razgovor danas), opaljena koja fotka i malo prčkanja po njemu....trenutno baterija na 86%!!

Definitivno razmislite o ovom uređaju ako kupujete nešto do $120, stvarno kvalitetan proizvod vrijedan svake lipe.

Imam sam ovih dana kod sebe i novi Newman N2, apsolutni poluproizvod prema ovom thl-u.
Samo da potvrdim da se apsolutno slazem s gore navedenim.Koristio sam Thl nekoliko dana i zaista nevjerovatno dobar uredjaj.Definitivno preporuka za kupnju.
bous je offline