View Single Post
Staro 17.05.2014., 21:09   #1348
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Volume Pregled postova
Pa neznam koliko si u trici proveo vrimena u njima. Ja sam poprilično i po mom osobnom mišljenju jedan hornet ili flanker se ne mogu usporediti s ovim sranjem u četvorci. Attack jetovi još nekako i mogu proći ali j20 i ostatak ekipe... ajme
Način kretanja/kamera su izvedeni očajno, imam osjećaj da sam jet stoji na mjestu a da se nebo okreće oko njega. Osim ako ne koristiš laser guided možeš praktički zaboraviti na bilo kakvu pomoć timu na tlu, damage svega ostalog je nikakav. Dok si u trici doslovno moga okreniti partiju s dva dobra pilota.
A o usporedbi dogfighta da i ne pričam...
Fulao si poantu druže.
Stealth jetovi su ingame samo i isključivo za airfight, to što mogu nosit laserguided je samo proforme budući da 99% vozača oklopnjaka na zemlji ima ili flareove ili active protection. Uvedeni su upravo zbog balansa u zraku, tako da se ne mogu naći 2 jet whorea na jednoj strani koji će silovati sve živo i na zemlji i u zraku. A da i ne spominjemo us.anu fiziku jetova u bf3 gdje si mogao biti sporiji od attack choppera i silovati ga maltene iz mjesta.
Prosječan pilot stealth jeta će srušiti bez problema boljeg pilota u attack jetu, jer je stealth kudikamo agilniji i 30mm top razvaljuje ostale zračne vozilice

Citiraj:
Autor PointDexter Pregled postova
Proveo sam relativno puno vremena i jetovima i u trojci i četvorci.
Loš si

Citiraj:
Autor PointDexter Pregled postova
U četvorci zato imaš stelath koji balansira "jetwhorove" koji preferiraju OP attack jetove. Dakle stealth je tu za balans zračnih vozila.
Tako je, slažem se, tu su da balansiraju snagu attack jeta, no nije attack op, attack je op samo za oklop na zemlji, stealth je op za attack