Citiraj:
Autor Volume
Pa neznam koliko si u trici proveo vrimena u njima. Ja sam poprilično i po mom osobnom mišljenju jedan hornet ili flanker se ne mogu usporediti s ovim sranjem u četvorci. Attack jetovi još nekako i mogu proći ali j20 i ostatak ekipe... ajme
Način kretanja/kamera su izvedeni očajno, imam osjećaj da sam jet stoji na mjestu a da se nebo okreće oko njega. Osim ako ne koristiš laser guided možeš praktički zaboraviti na bilo kakvu pomoć timu na tlu, damage svega ostalog je nikakav. Dok si u trici doslovno moga okreniti partiju s dva dobra pilota.
A o usporedbi dogfighta da i ne pričam...
|
Fulao si poantu druže.
Stealth jetovi su ingame samo i isključivo za airfight, to što mogu nosit laserguided je samo proforme budući da 99% vozača oklopnjaka na zemlji ima ili flareove ili active protection. Uvedeni su upravo zbog balansa u zraku, tako da se ne mogu naći 2 jet whorea na jednoj strani koji će silovati sve živo i na zemlji i u zraku. A da i ne spominjemo us.anu fiziku jetova u bf3 gdje si mogao biti sporiji od attack choppera i silovati ga maltene iz mjesta.
Prosječan pilot stealth jeta će srušiti bez problema boljeg pilota u attack jetu, jer je stealth kudikamo agilniji i 30mm top razvaljuje ostale zračne vozilice
Citiraj:
Autor PointDexter
Proveo sam relativno puno vremena i jetovima i u trojci i četvorci.
|
Loš si
Citiraj:
Autor PointDexter
U četvorci zato imaš stelath koji balansira "jetwhorove" koji preferiraju OP attack jetove. Dakle stealth je tu za balans zračnih vozila.
|
Tako je, slažem se, tu su da balansiraju snagu attack jeta, no nije attack op, attack je op samo za oklop na zemlji, stealth je op za attack