Jiayu G4C Review ste vidjeli ranije u ovoj temi.
Nakon što je prestala kiša kod mene i svanulo sunce, slijedi mali UPDATE reviewa:
GPS
Nakon 15 minuta šetnje po lijepom vremenu, nije se proslavio. Dakle, GPS kao i velikoj populaciji MTK based mobitela je u banani. Nisam oprobavao fixeve, možda jednog lijepo dana jer mi nije baš prioritet.
Čisto da se zna, out-of-box, GPS NE RADI kako se spada. Imao sam sa sobom Xperiju Z i lockala je 20-tak satelita u roku od 1 i pol sekunde bez podatkovne veze. G4C je za 15 minuta uz pomoć 3G veze našao 1 satelit In View, ali ga nije lockao. Osobno skoro pa nikad ne koristim GPS na mobu jer imam navigaciju kao zasebni uređaj, ali moglo bi nekima biti od značaja, tako da eto, ukoliko ovisite o GPS-u, zaobiđite ovaj mob

Ili ako imate kakav dobar fix, slobodno preporučite.
Kamera (update)
O kameri smo se složili da nije bog zna što. Vrijeme se popravilo, bio sam vani malo pa sam napravio 12 fotki, nešto na suncu, nešto pod šumom, pa prosudite sami jel vam to OK ili nije. Meni je li-la. Vidio sam i gore, a bome sam vidio i bolje. Ovog puta su sve 13 MP (16:9).
Slažem se da fotke nisu as u rukavu ovog uređaja.
Također, uploadao sam i dvije slike sa prednje kamere od 3 MP.
A kako nam se vrijeme popravilo, napravio sam i video zapise, ovog puta sa mirnijim rukama (nije bilo kišobrana u drugoj ruci

), jedan video u statičkom okruženju, jedan u dinamičkom. Radi dočaravanja (ne)kvalitete, molim odabrati maksimalnu raspoloživu kvalitetu i gledati u full screen modu.
I još jedan dinamički video sniman prednjom kamerom.
Mišljenje o kameri nisam promjenio jer uz nešto slabije fotke, radi solidne video zapise (naspram onih kineza iz cjenovnog ranga koje sam vidio, čak i skupljih), te ocjena ostaje 3/5 što se mene tiče.
To je to
P.S.
Root lagano izvršava Framaroot 1.9.1.
Screen on time 6 sati i 45 min.