Vozio sam se gore u tim RAM-ovima i sl. zvijerima jer smo ih imali kao radne aute u kampu gdje sam radio.
Istina u starijem modelu (2. generacija) od ovih na slici, ali vjerujem da novi nisu puno bolji.
Auto izgleda kao tenk na cesti i svi mi europljani smo slinili na to jer smo ih gledali dosad samo na TV. Automatik mjenjač - 3 brzine (ostao sam zbunjen). Ne znam imaju li svi 4WD, ali meni se činilo kao da je ovaj imao samo pogon na stražnje kotače jer je stalno negdje zapinjao.
Čim si vidio da mali stari Isuzu Pickup ide, znao si da je RAM negdje zapeo

Unutrašnjost i udobnost - jad i bijeda.
Najbolji američki auti su japanski auti. Nissani i Toyote su mi ostali u najboljem sjećanju.
@ehohr - baci pogled na birceve, pogotovo one blizu nekih sportskih objekata. Preko Couchsurfinga sam završio kod tipa iz Venezuele u Memphisu. Tip je radio preko puta stadiona od Redbirdsa i u jednoj večeri je samo isplatio stanarinu.
Dignem se ujutro, a tip u kuhinji slaže novčanice, nasmije mi se i kaže "Don't worry, I don't deal drugs"
Frajer vozio Civic 5. gen limuzinu s ručnim mjenjačem. Vidim ne zaključava ga nigdje i pitam kaj se ne boji za auto, ipak živi u gradu s najvišom stopom kriminala. Kaže on meni "Nobody wants that, only real men drive stick"