View Single Post
Staro 16.05.2014., 23:36   #7759
bg_4_l
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
To je jos i dobro onda. CItam ja recenzije i interesiram i cini mi se da je to najveci problem kod Kineza.
Naprava octa core telefon sa solidnom grafom i jako dobrim brojkama u benchevima pa ostave 1.2gb za apps. Jos ak je i kamera u banani onda stvarno nema puno smisla osim za reprodukciju videa i sl.

primjer, bar ima neku kameru..
http://www.gogi.in/wammy-titan-3-octa-review.html
Dosta kineza ima tak blesavo napravljene particije, tipa puno prostora za media fileove i malo za aplikacije ali zato postoje i skripte za reflashanje particija. Jasno, s tim treba dosta oprezno i dobro pročitati upute. Tako je i famozni GT99 čiji sam vlasnik i ja bio imao oko 1.5 gb za aplikacije(cca ne sjećam se, slično je bilo na skoro svim mtk6589 čajnizima), pa sam reparticionirao na 2.7 gb, a ostatak je bio za media. Onda sam prebacio još da mi slike drito sprema na SD i to je već onda adekvatno. Jasno ako se drži par igara veličine 1+ gb da onda nije bajno, ali sa strane prosječnog korisnika tih 2.5gb je sasvim dovoljno. Za sve ostalo tu su skuplji modeli sa 16/32/64 gb interne memorije. Pa tko treba ima i taj izbor.
bg_4_l je offline