Tema: Automobili
View Single Post
Staro 16.05.2014., 19:52   #10604
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Speedbreaker Pregled postova
Nemogu vjerovat.. Ajde da nema novaca, ali ovo napravit, živi užas. Onda će kroz 5-10 godina plakat kako ne može prodat auto.

Općenito za tu prodaju, moram nešto reć jer mi to nije jasno nikako. Zašto uopće vlasnici malo egzotičnijih auta tipa BMW serije 8 stave oglas na njuškalo sa abnormalno visokom cijenom, oglasi redovito stoje zauvijek i pritom cijena nije spuštana nijednom već dizana za soma, dva eura
Onda upalim mobile.de i uočim da takvi primjerci kod njih vrijede doslovno 3x ako ne i 4x manje.
Ne radi se samo o BMW-u, ima stotine drugih auta samo je na njima najviše izraženo kolko vidim.
Iskreno, boli me ona stvar za taj auto jer znam da si ga nikad u životu neću moć priuštit, niti točit, nego hoću reć, ako želiš prodat nešto onda stavi normalnu cijenu i prodat će se u roku odmah, a ako ti je stalo do toga da netko samo vidi kakav auto imaš a ovaj drugi nema, registriraj se na forum i stavljaj slike svaki dan do mile volje, to nikome ne smeta, dapače.
Zato jednostavno jer ima 850C(S)i i želi vidit kako bi ga moga prodat. Naravno kad mu se počmu javljat tjuneri i wannabe gangsta tipovi za E31 odma digne cijenu i to je to. Tim tipovima nije u cilju da ga odma prodaju (ako i prodaju).

E da više osobno volim starog merca/bmwa/audia nego novu daciu, a brate ima i više opreme.
Baja 001 je offline   Reply With Quote