View Single Post
Staro 16.05.2014., 17:33   #387
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006

Kao i u SoCu, ima bad ending (answer the monolith call u sarkofagu), i true ending - mapa generators, u labu x2, nakon čega te u freeplay bubne natrag u cordon

BTW, još uvijek nisam skužio po čemu je SIN grupacija tak bitna za kraj igre...
-->
Ja sam u tu zgradu sa zelenim plinom došao skačući po krovovima

Na trećem katu je sef s medkitovima i par sitnica, i na krovu rupa kroz koju upadneš nutra. No na katu ispod je tijelo od dutyevca s PDA i šifrom za sef, a tamo je i jedan opaki BS

Tko pita za labx10?
Najlakše ga nać od svih labova, ali nutra je veselje. Po cesti dođeš do kompleksa u sklopu kojeg je ulaz, točno tamo di je označen na mapi, a u kompleks možeš ući kroz rupu u ogradi pored sjeverozapadnog ćoška ograde. Nutra kokneš par monolitovaca (ili je tam military pa ih ne treba ubijat? ne sjećam se) i skužićeš di je ulaz.

Evo jedan SS s Generatorsa, prekrasno izgleda mapa, super pogođena atmosfera na toj mapi.

Za sve one koji si žele spojlati kraj igre

Kao i u SoCu, ima bad ending (answer the monolith call u sarkofagu), i true ending - mapa generators, u labu x2, nakon čega te u freeplay bubne natrag u cordon

BTW, još uvijek nisam skužio po čemu je SIN grupacija tak bitna za kraj igre...

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 16.05.2014. u 18:22.
Roberto je offline   Reply With Quote